perjantai 27. tammikuuta 2012

Aika harmillista herätä jo ennen viittä, enkä tietenkään saa enää unta. Olen ehkä hieman stressaantunut, kun koko ajan mielessä pyörii tulevaisuus ja mahdollisesti vastaan tulevat ongelmat liittyen esimerkiksi rahatilanteeseen, lääkitykseen ja (mielen)terveydentilaan. Täytyy tehdä asialle jotain, koettaa rauhoittaa mieltään vaikkapa meditoimalla. Täytyy nyt tehdä asialle jotain ajoissa, ettei stressi ehdi kertymään, ja muuttumaan tikittäväksi aikapommiksi.

Joku on monesti ottanut ryhmässä puheeksi sen, miten on vaikea tuntea kiitollisuutta silloin, kun asiat eivät mene oman mielen mukaan. Kuulostaa kyllä erittäin tutulta. Heti kun tuntuu, ettei kykene kontrolloimaan asioita haluamallaan tavalla, alkaa pelottaa että kohta on kaikki sekaisin ja elämä risaisena. Mitenköhän sitä oppisi rentoutumaan ja luottamaan siihen, että kaikki kyllä järjestyy, tavalla tai toisella...

2 kommenttia:

  1. Isoimman askeleen olet ottanut jo, kun olet kohdannut päihdeongelmas ja ottanu itseäs niskasta kiinni. Tästä eteenpäin ei voi mennä kuin ylöspäin, jos vain kuivilla pysyy. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo on kyllä totta. Pitää tosiaan opetella olemaan ihan ensisijaisesti kiitollinen jokaisesta puhtaasta päivästä, koska kiitollisuudesta se hyvä elämä rakentuu - siltä pohjalta voi lähteä kehittelemään kaikkea uutta, kun taas harmittelu ei johda mihinkään.

      Poista